Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Kοπή της πίτας της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Κερατσινίου – Δραπετσώνας «Αναγέννηση»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Προς συντάκτες Πειραϊκού ρεπορτάζ, Κερατσίνι 27-01-2011
Την Τετάρτη 26-1-2011 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Κερατσινίου – Δραπετσώνας «Αναγέννηση».   Στην εκδήλωση, την οποία ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος π. Πολύκαρπος Δημητριάδης και οι αιδεσιμότατοι π. Εμμανουήλ Καργιοφυλάκης και Νικόλαος Ζάχαρης παρευρέθησαν όλα τα μέλη της δημοτικής κίνησης που συμμετείχαν στις τελευταίες εκλογές, καθώς και πλήθος πολιτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον επικεφαλής της κίνησης κ. Αλ. Χρυσό ευχές για την νέα χρονιά, καθώς και τους βασικούς άξονες παρουσίας της κίνησης στο ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης.


Ο Αλέξανδρος Χρυσός στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε επιγραμματικά στη δυναμική και εποικοδομητική παρουσία της κίνησης στο δημοτικό συμβούλιο και παράλληλα διαβεβαίωσε τους πολίτες για την ενεργή συμμετοχή των μελών της κίνησης «Αναγέννηση» στις δράσεις της τοπικής κοινωνίας.
 Επιπροσθέτως δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Κίνηση  Κερατσινίου – Δραπετσώνας «Αναγέννηση» θα συμβάλλει με προτάσεις και τεκμηριωμένη κριτική στο δημοτικό έργο, θα σταθεί στο πλευρό κάθε δημότη και απέναντι από τη Δημοτική Αρχή κάθε φορά που οι αποφάσεις και τα έργα της θα είναι επιζήμια για τα συμφέροντα της πόλης. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Θέατρο Κερατσινίου «Αντ. Σαμαράκης» και σε αυτό συνέβαλε με την μελωδική της παρουσία η Χορωδία του Δήμου μας και η αντιπροσωπεία της Ένωσης Ποντίων που τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα.
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Β΄ Πειραιά κ. Γρηγόρης Νιώτης, ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, κ. Γιάννης Διαμαντίδης,  ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά κ Δημήτρης Καρύδης, εκπρόσωπος του κ. Τραγάκη Βουλευτή Β’Πειραιά κ. Κριεζής, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Αθανασιάδης Λεωνίδας, ο περιφερειακός σύμβουλος  και εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη Στέφανου Χρήστου κ. Τσιρίδης Γιώργος. 
Επίσης παρευρέθησαν οι πρώην Δήμαρχοι Κερατσινίου Δ. Σαράφογλου και Γ. Χάσκας, ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Δήμου Κορυδαλλού κ. Καπιτσίνος, η πολιτευτής Β΄ Πειραιά του ΠΑΣΟΚ κα Καμπίτση, η πολιτευτής Β΄ Πειραιά της ΝΔ κα Μπαρμπαγιάννη, μέλη της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά, μέλη της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κερατσινίου, πρώην και νυν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι από το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα, καθώς πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων της τοπικής κοινωνίας.