Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ (22- 2 - 2012)


ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ  ΠΑΙΔΙΚΩΝ  ΣΤΑΘΜΩΝ 

Συνάντηση αντιπροσωπείας της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" με εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς Κερατσινίου -Δραπετσώνας 


Αντιπροσωπεία της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" αποτελούμενη από τον επικεφαλής της   Ζαχαρία Ζούπη, τη Δημοτική Σύμβουλο - Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  Χρύσα Μυριαλή και τον Τοπικό Σύμβουλο Κερατσινίου Στέλιο Αβδελίδη συναντήθηκε με εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς. 
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Παιδικοί Σταθμοί και η ανταλλαγή απόψεων για την αντιμετώπισή τους. Οι εργαζόμενοι σημείωσαν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την ύπαρξη εργαζομένων διαφόρων συμβάσεων και ταχυτήτων που ανά διαστήματα φέρνουν στην επιφάνεια το θέμα της λειτουργίας τους, όπως επίσης και τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, με αποτέλεσμα να λείπουν βασικά απαραίτητα είδη. Τόνισαν δε, ότι άμεσα σχεδιάζεται το κλείσιμο του Παιδικού Σταθμού στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και στην ΠΕΡΑΙΒΟΥ, κάτι που τροφοδοτεί ανησυχία και αναστάτωση σε δεκάδες οικογένειες.

Από την πλευρά της  "Αναγέννησης" σημειώθηκε ότι δεν είναι δυνατόν να κλείσουν Σταθμοί στο μέσον της χρονιάς και ότι είναι αναγκαίο από τώρα να υπάρχει μια ολοκληρωμένη πρόταση για την λειτουργία των Παιδικών Σταθμών στην νέα χρονιά, που θα συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο. "Με προχειρότητα και την αντίληψη" όσα 'ερθουν και όσα πάνε "δεν μπορούμε να προχωράμε και να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα και στους Παιδικούς Σταθμούς και αλλού" επεσήμανε ο Ζαχαρίας Ζούπης. Τόνισε δε, ότι θα αναληφθούν πρωτοβουλίες από την "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ώστε να τεθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. 
Στην συνάντηση συμφωνήθηκε να υπάρχει σταθερή συνεργασία και αλληλοενημέρωση .

'Ηδη ο Ζαχαρίας Ζούπης έχει καταρτίσει πρόγραμμα επισκέψεων σ ' ολους τους Παιδικούς Σταθμούς, ώστε να έρθει σε επαφή με τους εργαζόμενους και τους γονείς .