Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Στη χωματερή της Δραπετσώνας!


Ο Ζαχ. Ζούπης με στελέχη της Δημ. Κίνησης "Αναγέννηση" με κατοίκους της Δραπετσώνας και τον πρώην Δήμαρχο Δραπετσώνας κ. Αλ. Χρυσό  πήγαν το Σάββατο πρωί (18-02-12) στην περιοχή  που βρίσκεται η "παράνομη" χωματερή της Δραπετσώνας, δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι  αυτά που απέκαλυψε η εφημερίδα Realnews (5-02-12) για την χωματερή της Δραπετσώνας!
Οι κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία της "Αναγέννησης" ότι ο χώρος λειτουργούσε παλαιότερα ως βοηθητικό γήπεδο!

Μετά την επίσκεψη Ο Ζαχ. Ζούπης έκανε την παρακάτω δήλωση: "Επισκεφτήκαμε ως Δημοτική Κίνηση "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" τον χώρο της χωματερής δίπλα στο γήπεδο της Δραπετσώνας και αντικρίσαμε μία κυριολεκτικά τριτοκοσμική εικόνα. Αισθάνεται κανείς θλίψη όταν αντικρύζει τέτοιες καταστάσεις στην Ελλάδα του 2012. Πολύ περισσότερο που οκτώ μήνες πριν, είχαμε εντοπίσει στην Δημοτική Αρχή ότι πρέπει να αποκαταστήσει τον χώρο. Δυστυχώς δεν έγινε απολύτως τίποτα. Είναι ανάγκη άμεσα, χωρίς καμία άλλη χρονοτριβή, να καθαριστεί ο χώρος, να περιφρουρηθεί και να διαμορφωθεί, ώστε να λειτουργήσει και πάλι ως βοηθητικός,προπονητικός χώρος όπως ήταν. Η αθλιότητα δεν μπορεί να συνεχίζεται."