Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΧΥΣΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»


Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν δημοσιεύματα σε blogs σύμφωνα με τα οποία παρουσιάζονται φανταστικές άλλες υποψηφιότητες από τον χώρο της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του 2014 .  Είναι φανερό ότι αυτή η φημολογία εκπορεύεται από το ίδιο το κέντρο που δείχνει να ανησυχεί για τη δυναμική πορεία της Δημοτικής Κίνησης μας και την απήχηση των παρεμβάσεων του επικεφαλής μας Ζαχαρία Ζούπη τον τελευταίο χρόνο. 
Είναι πασιφανές, ότι επιχειρείται να δημιουργηθεί σύγχυση μεταξύ των χιλιάδων φίλων της Κίνησης μας, εμφανίζοντας μάλιστα ακόμη και τον Αλέκο Χρυσό, ο οποίος οικειοθελώς παραιτήθηκε από την θέση του για να υπάρξει διαδοχή, δήθεν να κινείται για εκ νέου υποψηφιότητα του. Όλες αυτές οι αστειότητες και τα γελοία σενάρια, παραβλέπουν δε, ότι ο Ζαχαρίας Ζούπης εκλέχθηκε με συντριπτική πλειοψηφία επικεφαλής της για να οδηγήσει την παράταξη στις εκλογές, μέσα από μαζικότατη Ολομέλεια και έχει καταφέρει να προσδώσει μία νέα δυναμική στην δράση μας, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, συσπειρώνοντας το σύνολο των μελών και στελεχών της παράταξης και διευρύνοντας την απήχησή μας .
Γυρνάμε την πλάτη σ’όλη αυτή φημολογία. Δεν μας αφορά. Αφορά αυτούς που διέλυσαν μέσα σε ενάμισι χρόνο τον Δήμο. Αφορά αυτούς που αποσύνθεσαν την παράταξη τους και διέσυραν κάθε έννοια εύρυθμης, νόμιμης, διαφανούς λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ας ανησυχούν. 
Η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» προχωρεί συσπειρωμένη γύρω από το Ζαχαρία Ζούπη, υποψηφιότητα η οποία δεν συνδέεται με καμία λογική χρίσματος από κόμματα και ξεπερασμένων εσωκομματικών παιχνιδιών. Καλώντας ευρύτερες κοινωνικές, πολιτικές και αυτοδιοικητικές δυνάμεις σε μια ευρύτερη συσπείρωση ευθύνης και ωριμότητας, ανόρθωσης του Δήμου από την περιπέτεια της Διοίκησης Τζανή και μια νέας πορείας.
Ας ανησυχούν. Τίποτα δεν είναι ικανό να φρενάρει αυτή την πορεία. Το 2014 θα είναι χρονιά ανατροπής μιας νέας πορείας για το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα.
4/10/2012