Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ !


Δήλωση Δημοτικού Συμβούλου – επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»


Μου προκάλεσε πραγματική έκπληξη ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης η οποία αναφέρεται στην εκχώρηση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής της εκμετάλλευσης του γηπέδου ΒΑΖΟΣ και του χώρου του πάρκου ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ ( π.χ του χώρου 5*5 ) στο Κ.Ε.Κ .

Πριν απ’όλα γιατί ήρθε πολύ καθυστερημένα. Εξελίξεις και για τα δύο θέματα τρέχουν εδώ και καιρό και η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» έχει δώσει μάχη για να τις αποτρέψει συμμετέχοντας και στο Δ.Σ του Κ.Ε.Κ δια του υποφαινόμενου . Η Λ.Α.Σ έχει επιλέξει την οδό της μη συμμετοχής, όπως άλλωστε και στο Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης, με αποτέλεσμα – απ’ότι φαίνεται να πληροφορείται εξελίξεις απελπιστικά καθυστερημένα.

Ωστόσο , μου προκάλεσε εντύπωση και γιατί παίρνει αυτές τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Λουκά Τζανή και τις μπλέκει νοηματικά και ουσιαστικά άσχετα, με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Κ.Ε.Κ που είχε ψηφιστεί πριν πολύ ,πολύ καιρό και πράγματι το ψηφίσαμε ως «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», γιατί διαφορετικά θα έκλεινε το Κ.Ε.Κ. Βγάζει έτσι το συμπέρασμα , ότι όλοι λένε περίπου τα ίδια. Πραγματικά περίεργος τρόπος συλλογιστικής!

Τέλος πάντων. Ελπίζω ότι αυτά είναι εκδήλωση περιορισμένης ενημέρωσης και για αυτό καλώ τους φίλους της Λ.Α.Σ να είναι πιο ενημερωμένοι σε άλλες περιπτώσεις που αναφέρονται στην «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣH». Πολύ περισσότερο που υπάρχουν εξελίξεις και στο Κ.Ε.Κ και στην Δημοτική Επιχείρηση και στον Δήμο συνολικά που απαιτούν έγκαιρες, συντονισμένες κινήσεις και αντιδράσεις από όλη την Αντιπολίτευση .

Παρεμπιπτόντως , επειδή αναφέρεται έτσι η ανακοίνωση και καμία φορά αναφέρεται με τον ίδιο τρόπο και ο κ.Πατίδης, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν υπάρχει φίλοι μου παράταξη Χρυσού – Ζούπη. Υπάρχει η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, η οποία έχει επικεφαλής τον υποφαινόμενο.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ , 8-10-2012