Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ " ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ " ΠΡΟΣΠΑΘΩΝ ΝΑ ΣΩΣΕΙ "



Ένας σχολιασμός για την αντιστροφή της πραγματικότητας από κάποιους που θα έπρεπε να ντρέπονται ( μάλλον πολλά ζητάω )

Την Μεγάλη Βδομάδα , μετά την έγκριση ενός εντάλματος 160.000 ευρώ εδέησε να πληρωθούν - να πάρουν δηλαδή " έναντι " των συνολικών οφειλομένων προς αυτούς - οι εργαζόμενοι με το Πρόγραμμα των ΑΜΕΑ και οι Αορίστου Χρόνου από την ΔΗΚΕΠΑ .Οι δάσκαλοι των καλλιτεχνικών τμημάτων και οι γυμναστές των Αθλητικών Ακαδημιών δεν πήραν ευρώ ...Μετά από αυτό γνωστό blog του Δημάρχου άρχισε να πανηγυρίζει , να σημειώνει με έμφαση πως ...αποδεινύεται ποιός θέλει να σωθεί η Επιχείρηση ( ! ) και να επιτίθεται κατά της Αντιπολίτευσης με προτίμηση εμένα ( ευχαριστώ πολύ ) ,γιατί τάχα δεν θέλαμε και δεν ήθελα να πληρωθούν !!!
Μιλάμε για επίδειξη θράσους , διαστρέβλωσης της πραγματικότητας , έλλειψης κάθε αίσθησης ευθύνης και ντροπής .
- Αλήθεια , όταν το συνολικό χρέος μισθοδοσίας ανέρχεται σε πάνω από 1 εκατομ.ευρώ ,δεν δείχνει έλλειψη τσίπας να πανηγυρίζεις γιατί μοίρασες σε "έναντι " 60.00 - 70.000 ευρώ ?
- Αλήθεια ,όταν αυτό το κάνεις μπροστά στα μάτια ανθρώπων που δεν είχαν πληρωθεί για 17 μήνες ,δεν δείχνει κοροιδία ?
- Αλήθεια , όταν αυτό το εμφανίζεις ως " επιτυχία " και μάλιστα μπροστά και σε 110 εργαζόμενους που δεν πήραν ούτε τώρα ευρώ , δεν προκαλείς ?
- Αλήθεια ,ποιο είναι το συνολικό πρόγραμμα πλήρους αποπληρωμής όλων των εργαζομένων ?
- Αλήθεια πόσο πρέπει να έχεις χάσει κάθε αίσθηση για να εμφανίζεις ως " επτιτυχία " την υποχρέωσή σου ( να πληρώνεις κανονικά τους εργαζόμενους ) ?
- Αλήθεια ,δεν είναι θράσσος και πολιτική αλητεία να εφανίζεις ως σωτηρία  της πεθαμένης ουσιαστικά ΔΗΚΕΠΑ , το γεγονός ότι τα τελευταία 2 χρόνια ο Δήμος της έχει δώσει συνολικά 500.000 ευρώ ,ενώ με βάση τους Προυπολογισμούς του έπρεπε να της έχει δώσει πολλαπλάσια ?
- Αλήθεια , δεν είναι κοροιδία να εμφανίζεται ως " σωτήρας της ΔΗΚΕΠΑ " ο Δήμαρχος που κατάστρεψε τα καλλιτεχνικά τμήματα και τις αθλητικές ακαδημίες ( κάποτε πήγαιναν περίπου 4.500 παιδιά ,νέοι και γενικά δημότες ) ,που την χρεωκόπησε ?
- Αλήθεια δεν χρειάζεται να μην ντρέπεσαι καθόλου για να γράφεις για σωτηρία της ΔΗΚΕΠΑ , όταν λόγω του οικονομικού αποκλεισμού της έφτασε σε δύο χρόνια από 700.000 ευρώ χρέος να έχει πάνω από 4 εκατομύρια ?
- Αλήθεια πόση υποκρισία διαθέτουν κάποιοι όταν ξέρουν ότι αν η ΔΗΚΕΠΑ " την γλυτώσει " από τον έλεγχο του Παρατηρητηρίου λόγω της υπερχρέωσής της ,θα την πιάσουν οι νέες ρυθμίσεις για τα προβληματικά ΝΠΙΔ και παρ΄ολα αυτά μιλάνε για προσπάθεια σωτηρίας της απέναντι σε κάποιους " κακούς " που θέλουν να λυθεί με το πέρασμα δράσεων, χρέους και εργαζομένων στον Δήμο ?
- Αλήθεια , πόσο ψεύτης πρέπει να είσαι για να εμφανίζεις αυτούς που 2 χρόνια παλεύουν για να σώσουν ότι σώζεται ως έχοντες πολιτικές σκοπιμότητες ?
- Αλήθεια πόσο πρέπει να υποκρίνεσαι για να κρύβεις ότι η Επιχείρηση κινδυνεύει και από την διαχείριση ,την αδιαφανή οικονομική λειτουργία , την διακίνηση μαύρου χρήματος ?
Αυτοί  διοικούν σήμερα τον 16ο Δήμο της χώρας . Ανίκανοι ,κουτοπόνηροι ,θλιβεροί και μοιραίοι . Αξιοποιώντας το διαίρει και βασίλευε , το ψεύδος ,τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια , κάποιους πρόθυμους και κάποιους που στο όνομα πολύμορφων σκοπιμοτήτων κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ....
ΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ..
Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΗ