Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΤΟ "ΒΑΣΙΛΕΙΟ" ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ

Άθλια επίθεση κατά όλων όσων εξέφρασαν αντίθετη άποψη στην προσπάθειά του να εκδόσει εημερίδα του Δήμου και να προχωρήσει σε νέους διορισμούς

ΔΗΛΩΣΗ ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΟΥΠΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"
 
'Ενα χρόνο πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές, ο Λουκάς Τζανής "θυμήθηκε" την έκδοση εφημερίδας από τον Δήμο, που μόνο για το υπόλοιπο του 2013 θα κοστίσει ... 42.000 ευρώ! Αυτό είναι το κόστος εκτύπωσης, σύμφωνα με την αναμόρφωση του Προυπολογισμού που φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, μαζί και με το κόστος ...δημοσιογράφου και γραφίστα που θέλει να διορίσει, αν και ο Δήμος διαθέτει στο δυναμικό του ανθρώπους αυτών των ειδικοτήτων. Είναι προφανές, ότι ο κύριος Τζανής ετοιμάζει - πανικόβλητος από την κατακραυγή της κοινωνίας για τα πεπραγμένα του - την καμπάνια του με χρήματα του Δήμου, με χρήματα των δημοτών. Αυτό δε, σε αντίθεση με γνωματεύσεις του Ελεγκτικού Συμβουλίου για τις δημοτικές εκδόσεις και παραβλέποντας την οριακότητα των οικονομικών του Δήμου που υπό συνθήκες μπορεί να περιέλθουν σε δραματική κατάσταση.
Ποιος όμως να τα υπολογίσει αυτά; Ο κύριος Τζανής, ο Δήμαρχος των εκατοντάδων διορισμών και των απλήρωτων εργαζομένων;

Η "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" από την πρώτη στιγμή αντιτάχθηκε σ΄αυτή την προκλητική μεθόδευση και ασφαλώς θα καταψηφίσει την αναμόρφωση του Προυπολογισμού και την έκδοση της εφημερίδας. Το ίδιο θα κάνει και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πρέπει να πάρει τις ευθύνες της απέναντι στην πορεία του Δήμου και απέναντι στις παρατυπίες του Δημάρχου και την κατασπατάληση των πόρων του Δήμου. Καλώ τον Δήμαρχο να αποσύρει τα θέματα από το Δημοτικό Συμβούλιο . Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει αυτή την στιγμή .

Επίσης τον καλώ να θέσει τέρμα στην αθλιότητα του blog του ΒΑΡΑΤΕ ΡΕ, που επιτίθεται με απολίτικο, βρώμικο, τραμπούκικο, απαράδεκτο τρόπο κατά στελεχών της Αντιπολίτευσης και ιδιαιτέρως εμένα. Να θέσει τέρμα στον έρποντα φασισμό αυτού του blog, τα κείμενα και τα σχόλια του οποίου παραπέμπουν σε άλλες, μαύρες εποχές για την Δημοκρατία, για την ελευθερία του λόγου. Μια ματιά και μόνο στο κείμενο αυτού του δήθεν blog για τις αντιδράσεις απέναντι στην εκδοση εφημερίδας του Δήμου (δες Τζανή) δείχνει την πρόθεση των θρασύδειλων που κρύβονται πίσω από αυτό να βρωμίσουν την πολιτική αντιπαράθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, αλήτικες επιθέσεις, παραποίηση της πραγματικότητας .
Δεν θα τους περάσει όμως. Ας το γνωρίζουν καλά. Ας πάρει όμως τις ευθύνες του και ο Δήμαρχος της πόλης. Επιτέλους ...