Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΧΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ 2014...



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1-06-2013

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
 ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΧΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ 2014 ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΟΥΠΗΣ, ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"
Στην πρώτη μαζική προεκλογική συγκέντρωση του επικεφαλής της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" Ζαχαρία Ζούπη  και της Κίνησης μετατράπηκε η συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «ΧΑΙΔΟΣ». Ήταν μια συνάντηση που διακρίθηκε από την μαζικότητα, τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση ότι η  "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" βρίσκεται σε τροχιά ανόδου, συσπείρωσης ευρύτερων δυνάμεων και νίκης στις εκλογές του 2014. 
Η παρέμβαση του Ζαχαρία Ζούπη που θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος, ήταν χαρακτηριστική:
-Τόνισε ότι η κλεψύδρα γύρισε και ότι μένουν λιγότερο από 365 μέρες για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές που πρέπει να αποτελέσουν ευκαιρία ανατροπής της απαράδεκτης σημερινής Δημοτικής Αρχής, αλλαγής, ανανέωσης και έναρξης μίας νέας προσπάθειας να μπει ο Δήμος σε νέα ρότα.
-Σημείωσε ότι η οποιοδήποτε ανοχή σ’ αυτή την Δημοτική Αρχή είναι συνενοχή σε έγκλημα κατά του Δήμου και χαρακτήρισε κωμικά τα σενάρια περί "πρωτοβουλιών" δήθεν ενότητας των χώρων του ΚΑΛΗΜΕΡΑ και της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. «Εγώ συνένοχος στο έγκλημα για να δικαιολογηθούν ακατανόητες, αδιέξοδες κινήσεις δεν γίνομαι» επεσήμανε.
-Κάλεσε σε ευρεία συσπείρωση όλων των δυνάμεων που πονάνε την πόλη, που θέλουν να εργαστούν με πάθος, όραμα, σχέδιο, εργατικότητα, εντιμότητα, ανιδιοτέλεια." Δεν πρόκειται για μία προεκλογικού χαρακτήρα πρόταση "τόνισε, για να συμπληρώσει" Η νέα Δημοτική Αρχή θα έχει ένα τιτάνιο έργο να διατελέσει, ώστε να ανατάξει ένα καθημαγμένο οικονομικά, λειτουργικά, ηθικά Δήμο".
- Ενημέρωσε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα τα όργανα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ θα καταρτίσουν μία πρόταση πλαισίου διαλόγου για τις αρχές, και τις προτεραιότητες μιας τέτοιας συσπείρωσης και σημείωσε : "θα πρέπει να μπουν στην άκρη προσωπικές στρατηγικές, να απομονωθούν στενές κομματικά, ιδεολογικά τακτικές ,τακτικά παιχνίδια άνευ ουσίας"
- Κάλεσε όλα τα στελέχη της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ να μπουν από τώρα στην μάχη και στην επίπονη προσπάθεια μέχρι τον Μάιο του 2014 που θα γίνουν οι εκλογές "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ" τόνισε.
Στην συνεστίαση, ανάμεσα σε άλλους παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Στέφανος Χρήστου, ο π.Βουλευτής Κανέλλος Λάλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ.Τσιρίδης, Ν.Μαρτάκης, Δ.Θεοχάρης, Γ.Λάλος, Τ.Βενέτης, Μ.Μαίλη, οι π.Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι Π.Μαρινοπούλου, Κ.Νικολάου, Λ.Λαζαρίδης,  Γ. Τζιώτης, Κ.Μαυρογιαννόπουλος, Ν.Βρετάκος, Ν.Πέτσας  και Π.Λεοντιάδης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Στ.Αβδελίδης, Κ.Τρέχας, Σ.Σιδηρόπουλος, στελέχη όλων των κομμάτων του κοινοβουλευτικού τόξου, μέλη διοικήσεων συνδικαλιστικών οργανώσεων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων  συλλόγων, ενώ το παρόν δήλωσαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.
ΕΝΑ ΚΥΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ΑΛΛΑΓΗΣ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ