Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟ ΑΠΕΙΛΩΝ !

Δήλωση – Καταγγελία του επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Ζαχαρία Ζούπη με αφορμή τα απειλητικά τηλέφωνα κατά του δημοσιογράφου Θωμά Σίδερη
Καταγγέλω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις ανώνυμες απειλές θρασύδειλων κατά του δημοσιογράφου Θωμά Σίδερη, απειλές κατά τις ζωής του και της οικογένειάς του!  Πρόκειται για μαφιόζικες πρακτικές που συνδέεται άμεσα με την κατρακύλα της πολιτικής ζωής στην πόλη μας. Ποτέ δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα, τέτοιες πρακτικές, τέτοιες αλήτικες, παρακρατικές συμπεριφορές στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα.
 Ιδιαίτερα καταγγέλω την σύνδεση αυτών των απειλών με την συγγραφή ρεπορταζ που αναδείκνυε τις άθλιες συνθήκες εργασίας των ΑΜΕΑ στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση .
Φαίνεται ότι αυτοί οι αλήτες πιστεύουν ότι μπορούν να σταματήσουν την κριτική που ασκείται για πλευρές της δημοτικής πολιτικής . Φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουν ότι νόμοι της μαφίας δεν θα περάσουν στον Δήμο μας . Ότι κάποιοι θα φοβηθούμε. .Είναι φανερό .Εκτός από αλήτες , είναι και ανόητοι.

Καλώ τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή, όπως και όλες τις δημοτικές κινήσεις να καταγγείλουν απερίφραστα το τελευταίο αυτό περιστατικό.

Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα δεν θα γίνουν Φαρ Ουέστ !

Οι ένοχοι θα πρέπει να βρεθούν από τις διωκτικές αρχές και να τιμωρηθούν !