Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Κ.Ε.Κ


Δήλωση του επικεφαλής της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ζαχαρία Ζούπη ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του Κ.Ε.Κ


Την Δευτέρα στις 12 μμ πραγματοποείται μια κρίσιμη συνέλευση του αμαρτωλού Κ.Ε.Κ του Δήμου Κερατσινίου -Δραπετσώνας. Σ΄αυτή θα εκλεγεί μία νέα διοίκηση. Αυτό που κρίνεται είναι : θα συνεχίσει το Κ.Ε.Κ την πορεία του ως πλυντήριο, ως χώρος εξυπηρέτησης ημετέρων και διακίνησης χρήματος προς διάφορους προορισμούς, πορεία που οδηγεί στο κλείσιμό του η θα ξεκινήσει μία πορεία εξυγίανσης και ανάπτυξης;
 Όλοι πια ξέρουν .Όλοι άρα έχουν ευθύνη.Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως και όλες οι παρατάξεις. Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από ιδεολογήματα η πίσω από ψεύτικα λόγια .Όλοι ξέρουν ποιοι φέραμε στην επιφάνεια τα προβλήματα και τις παθογένειες, όταν κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα παριστάνοντας ότι δεν γνωρίζουν .Ποιοι έβαλαν φρένο με τις προτάσεις και τον έλεγχο που άσκησαν. Την Δευτέρα κρίνονται πολλά για το Κ.Ε.Κ και για τον Δήμο. Προσωπικά, σε κάθε περίπτωση θα ζητήσω, ανεξάρτητα από την πλειοψηφία που θα σχηματιστεί, πλήρη οικονομικό έλεγχο από τους οικονομικούς επιθεωρητές. Αποτελεί υποχρέωση και δέσμευσή μου .

Επαναλαμβάνω δε ότι όποιος, επικαλούμενος οποιοδήποτε λόγο στηρίζει η καλύπτει τις καταστροφικές επιλογές και πρακτικές του κ. Τζανή είναι συνυπεύθυνος στο έγκλημα που συντελείται στον Δήμο και ως τέτοιος θα καταγραφεί στην συνείδηση των πολιτών. Πάνω από το παρασκήνιο και τα «παιχνιδάκια» υπάρχει πάντα η αλήθεια και το συμφέρον του Δήμου.