Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ,ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ …



Δήλωση του Ζαχαρία Ζούπη, επικεφαλής της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»- Υποψηφίου Δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας 


Όλα τα περίμενα από κάποιους αλλά να με κατηγορούν σε ανακοίνωσή τους ότι προτίμησα την σιωπή δια της απουσίας μου στο Δημοτικό Συμβούλιο που συζήτησε για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν το περίμενα ! 
Τους θυμίζω ότι η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ήταν η πρώτη και η μόνη παράταξη που εξέδωσε ανακοίνωση καταδίκης των ναζιστών, εγκληματιών της Χρυσής Αυγής για την δολοφονία, λίγες ώρες μετά την δολοφονία. Τους θυμίζω, ότι η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ήταν η πρώτη και η μόνη παράταξη που άσκησε δημόσια κριτική στον Δήμαρχο για την καθυστέρηση να συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα. 
Τους θυμίζω ότι σε αυτή την ανακοίνωση καταθέταμε συγκεκριμένες προτάσεις. Προς τι λοιπόν η ανόητη αναφορά σε μένα και την «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ότι λάμψαμε δια της απουσίας μας από το Συμβούλιο, πολύ περισσότερο που ανακοινώθηκε στο Συμβούλιο ότι λείπω για λόγους υγείας; 
Είναι αυτό άραγε δείγμα σοβαρότητας η δείγμα αντιφασιστικής καθαρότητας; 
Ας είναι κάποιοι πιο προσεκτικοί. Αν δεν έχουν να πουν κάτι, καλύτερα να μην μιλάνε. Και ας καταλάβουν ότι με επιθέσεις εναντίον όλων, δεν συμβάλουν στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Απέναντι σ΄αυτή την συμμορία χρειάζεται ενότητα και όχι ανούσιες αντιπαραθέσεις. Σε αυτή την κατεύθυνση αυτό θα εργαστώ και θα εργαστούμε, χωρίς να παρακολουθούμε καμιά πλειοδοσία δήθεν αγωνιστικότητας.