Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ !

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ » 

Λίγες μέρες αφ ΄οτου ο πρώην Αντιδήμαρχος Διοικήσεων Φώτη Μελά Νίκος Βρετάκος εκδήλωσε την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Ζαχαρία Ζούπη, τρία ακόμα αυτοδιοικητικά στελέχη – αυτή την φορά προερχόμενα από την παράταξη του νυν Δημάρχου Λουκά Τζανή – δήλωσαν την στήριξή τους στην προσπάθεια για ριζική αλλαγή στην πορεία του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας και την υποψηφιότητα του επικεφαλής μας Ζαχαρία Ζούπη. 

Πρόκειται για την Τοπική Σύμβουλο Δραπετσώνας Σόνια Λεοντιάδου, την Τοπική Σύμβουλο Κερατσινίου Άντζελα Βλέση και το πρώην μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής Κίνησης «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» Γιάννη Βασιλείου. Αυτό εκδηλώθηκε μετά από συναντήσεις ,στις οποίες ανταλλάχτηκαν απόψεις για την κατάσταση στο Δήμο και τις αναγκαίες αλλαγές. 

Είναι φανερό, ότι δημιουργείται ένα πολύχρωμο, διακομματικό, διαπαραταξιακό ρεύμα αλλαγής που όλα δείχνουν ότι θα διογκωθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.Τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει αυτή την πορεία, παρά τις προσπάθειες κύκλων που για ίδιον όφελος προσπαθούν να δημιουργήσουν σκηνικό αποσταθεροποίησης. Αυτά τα σχέδια δεν θα περάσουν. Το μέλλον ανήκει στις δυνάμεις της σοβαρότητας,της ευθύνης για το μέλλον του Δήμου. Στις δυνάμεις που ήταν παρούσες όλα αυτά τα χρόνια και έδωσαν από διάφορες θέσεις μάχες για να μην καταρρεύσει ο Δήμος.