Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΩΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΝΗ!



Δήλωση του Υποψηφίου Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Ζαχαρία Ζούπη




Λίγες ώρες, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ο κύριος Τζανής συνεχίζει αμετανόητος. Αφού «κατάφερε» να κλείσει τα Καλλιτεχνικά Τμήματα του Δήμου που είχαν δημιουργηθεί μέσα από μια πορεία 25 ολόκληρων χρόνων και να έχει για δύο χρόνια δεκάδες απλήρωτους δασκάλους, θυμήθηκε ότι κάτι πρέπει να κάνει.

  • Θυμήθηκε ΤΩΡΑ να πάρει τους δασκάλους και να ζητάει τον τραπεζικό αριθμό λογαριασμού τους, για να καταθέσει «κάτι».
  • Θυμήθηκε ΤΩΡΑ να λειτουργήσει … από τη Δευτέρα (!) τα Καλλιτεχνικά Τμήματα μέσω ΚΟΙΝΣΕΠ που δίνει 4 ευρώ την ώρα σε δασκάλους με χρόνια προσφορά.
  • Επιτρέπει στην ΚΟΙΝΣΕΠ με την οποία συνεργάζεται, να απειλεί τους δασκάλους ότι αν δεν υπογράψουν αυτή την κατάπτυστη σύμβαση θα ξεκινήσει τα Τμήματα με άλλους δασκάλους!

Φτάνει! Ως εδώ κύριε Τζανή! Αρκετά καταστρέψατε την πολιτιστική, καλλιτεχνική δραστηριότητα του Δήμου. Σταματήστε κάθε παραπέρα ενέργεια. Αν θέλετε να κάνετε κάτι:

  • Συγκαλέστε έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να ακυρωθεί η απόφαση για λειτουργία των Τμημάτων μέσω ΚΟΙΝΣΕΠ.
  • Δρομολογείστε την πλήρη αποπληρωμή των δεδουλευμένων των δασκάλων των Καλλιτεχνικών Τμημάτων.
  • Προετοιμαστείτε και καταθέστε, όπως οφείλετε, την πρόταση - αίτημα προς το Υπουργείο Εσωτερικών για έγκριση θέσεων δασκάλων, ώστε η νέα Δημοτική Αρχή που θα αναλάβει από 1η Σεπτεμβρίου να μπορεί να λειτουργήσει τα Καλλιτεχνικά Τμήματα κανονικά, όπως πάντα γινόταν.

Αυτά είναι τα μόνα που πρέπει να κάνετε!
Κάθε τι άλλο δεν είναι ανεκτό!

Εμείς στο επόμενο διάστημα, όπως και σ’αυτά τα «πέτρινα χρόνια», θα είμαστε στο πλάι των δασκάλων!