Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δήλωση του Ζαχαρία Ζούπη για το αποτέλεσμα των εκλογών

'Ήταν μια δύσκολη βραδιά η σημερινή. Τα αποτελέσματα ήταν απρόσμενα. Σέβομαι την λαϊκή ετυμηγορία και συγχαίρω τους συνδυασμούς οι οποίοι την άλλη Κυριακή θα διεκδικήσουν τη διοίκηση του Δήμου. Ωστόσο, έχω το δικαίωμα να πω ότι η ανεξάρτητη προσπάθειά μας αδικήθηκε σήμερα και χτυπήθηκε βάναυσα τον τελευταίο ενάμισι μήνα. 

Χτυπήθηκε από ξαφνικές υποψηφιότητες που τιμωρήθηκαν και αυτές. Ήταν υποψηφιότητες που φαίνονταν σαν να εμφανίστηκαν για να μειώσουν την δυναμική μας και που τιμωρήθηκαν (μπορεί βέβαια να μην τους νοιάζει, γιατί κάποιοι συνειδητά αυτό ήθελαν). 
Χτυπήθηκε από το πολιτικό κλίμα που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα και ώθησε πολλούς να ψηφίσουν κομματικές υποψηφιότητες. Χτυπήθηκε από την αποχή .
Χτυπήθηκε από διάφορα Μ.Μ.Ε που αισθάνονται την προεκλογική περίοδο ως ευκαιρία να ρεφάρουν .

Σε κάθε περίπτωση, αισθάνομαι ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα, ότι ήμασταν οι μόνοι που είχαμε πρόγραμμα και ότι κάναμε μια καμπάνια βασισμένη σε αρχές, ιδέες και προτάσεις για την πόλη. Σε κάθε περίπτωση, εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ΕΔΩ, παρόντες, ενώ κάποιοι εξαφανίστηκαν από απόψε. 
Σύντομα θα πούμε και άλλα... Ένα είναι σίγουρο. Ο Συνδυασμός "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ" είναι εδώ!