Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΚΥΡΙΕ ΒΡΕΤΑΚΟ, ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ !

ΚΥΡΙΕ ΒΡΕΤΑΚΟ ,ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!

Δήλωση δημοτικού συμβούλου Κερατσινίου – Δραπετσώνας ,επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ »

Καταγγέλω σε όλους τους Κερατσινιώτες και Δραπετσωνίτες την αντιδημοκρατική τακτική του νυν Δημάρχου να εκδίδει και να διανέμει στο όνομα του Δήμου μια ουσιαστικά παραταξιακή εφημερίδα .

Καταγγέλω ως απαράδεκτο να κυκλοφορεί εφημερίδα του Δήμου και να μην φιλοξενούνται σ΄αυτή απόψεις- σκέψεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ,όπως συνέβαινε πάντα και επί όλων των Δημάρχων . Φαίνεται , ότι ο κύριος Βρετάκος δεν έχει καταλάβει ότι είναι Δήμαρχος του 18,5% και δεν μπορεί φιμώνει ετσιθελικά  το 81,5% που δεν τον προτίμησε την πρώτη Κυριακή και ότι η εφημερίδα του Δήμου δεν είναι εφημερίδα του .

Καταγγέλω ως απαράδεκτο να μην έχει απαντήσει καν σε σχετική επιστολή μου από τις 28-3- 2016  και ενώ είχαν εκδοθεί ήδη δύο τεύχη της « εφημερίδας του Δήμου » στην οποία έθετα αυτό το πρόβλημα ,ζητούσα συγκρότηση διαπαραταξιακής συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας και πλήρη διαφάνεια για τα οικονομικά ζητήματα της εφημερίδας .Δύο μήνες μετά δεν πήρα καμία απάντηση και ήδη κυκλοφορεί τρίτο τεύχος .Φαίνεται ότι ο Δήμαρχος θεωρεί ότι διοικεί καμία ομάδα και όχι τον Δήμο , απαξιώνοντας παρατάξεις και δημοτικούς συμβούλους . Φαίνεται ότι είναι τόσο δημοκράτης και τόσο υπέρ του διαλόγου ,που δεν απαντά καν σε παρατηρήσεις ,ενστάσεις δημοτικών συμβούλων.


Καταγγέλω επίσης τον Δήμαρχο ,ότι παράλληλα μ΄αυτόν τον αποκλεισμό των δυνάμεων της Αντιπολίτευσης από την εφημερίδα που εκδίδεται από τον Δήμο και με χρήματα των πολιτών, προχώρησε και σε αποκλεισμό τους και από το site του Δήμου ! Προχώρησε σε αποκλεισμό ,ενώ μέχρι και την αλλαγή της Δημοτικής Αρχής ,υπήρχε πρόβλεψη προβολής όλων των δηλώσεων ,ανακοινώσεων των παρατάξεων .
Οι μάσκες πέφτουν σιγά σιγά. Κάθε μέρα κατανοούμε καλύτερα την σχέση του Δημάρχου με την δημοκρατική αντίληψη , τον διάλογο , την ισοτιμία προβολής απόψεων. Σχέση δυστυχώς μηδενική.

Καλώ όλους τους δημοτικούς συμβούλους – και της διοίκησης – να συμβάλουν για να μην συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη τακτική . Καλώ όλες τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης να αντιδράσουν και να μην δεχτούν την φίμωση του δημοκράτη, αγωνιστή Δημάρχου μας .Εμείς ως « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ » θα φέρουμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ,ζητάμε δε από το Προεδρείο να το εισάγει ως θέμα ώστε να πάρουν θέση και ευθύνη και οι 41 δημοτικοί σύμβουλοι. Θα ενημερώσουμε όμως με κάθε τρόπο και όλους τους δημότες για αυτές τις συμπεριφορές και τακτικές .

Δήμαρχε ,μια συμβουλή ! Πάρε την πρωτοβουλία να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Εκτίθεσαι και σε διαβεβαιώνω ,ότι θα εκτεθείς ακόμα περισσότερο αν συνεχίσεις με τα ίδια σκεπτικά .Οφείλεις να φέρεσαι σαν Δήμαρχος και όχι σαν επικεφαλής κάποιας σέχτας . Καθήκον σου είναι να διορθώσεις αυτή την κατάστση.Καθήκον μας είναι ως Αντιπολίτευση , να μην δεχόμαστε και να καταγγέλουμε τέτοιες συμπεριφορές αποκλεισμού και φίμωσης